Ali Gürses ve ilm-i ledün

Ali Gürses ve ilm-i ledün

Ali Gürses ve ilm-i ledün

medyum ali gürses

Yaşadığımız dünya her ne kadar fiziksel bir alemde bulunuyor olsa da aslında bu alemin temellerinin manevi enerjilere dayandığı biliniyor. Tarih boyunca insanlar tarafından merak edilmiş olan gayb alemleri, pek çok kişinin hayatını baştan aşağı değiştirebilecek kadar güçlü bilgiler içeriyor.

İnsanların manevi dünyalar hakkında merak ettikleri, nesillerdir bu alan üzerinde çalışan medyum hocalar tarafından cevaplanıyor. Medyumlar, bu alanda el verme yöntemiyle aldıkları bilgiler sayesinde, farklı ilimlerle çok çeşitli çalışmalar yapabiliyor. Her biri gizli tutulan bu ilimler, sadece medyumluk işine gönül vermiş olan kişilere veriliyor.

Türkiye’nin en bilinen medyum hocalarından biri olan Medyum Ali Gürses, bu alanda dikkat çeken İlm-i Ledün’ün maneviyat için oldukça önemli olduğuna vurgu yapıyor. Bu ilim olmadan hiçbir çalışmanın yapılamayacağını, manevi alemlerin sırlarının aydınlatılamayacağını belirten Medyum Ali Hoca, gizli ledün bilgilerinin nesillerdir aynı yöntemlerle saklandığını belirtiyor.

Ledün İlminin Çok Az Yazılı Kaynağı Var

Medyum Ali Gürses, ledün ilmine dair yazılı kaynakların oldukça az sayıda olduğunu belirtiyor. Bu ilmin güçlü enerjilere sahip olması nedeniyle, kötü niyetli insanlardan korunması gerektiğini söylüyor. Nesiller boyunca aynı yöntemlerle aktarılan ledün ilmi, sadece el verme yoluyla öğrenilebiliyor.

Ledün ile birlikte havas ilmine dair sırların da aynı şekilde aktarıldığı biliniyor. Medyum hocalar, küçük yaşlardan itibaren başladıkları eğitimler sırasında, yeteneklerini ve güvenilirliklerini ispatladıktan sonra bu ilimlere erişebiliyor.

Medyum Ali Hoca, ledün alanında yaptığı yayınlar ile tanınıyor. Bu alanda sayılı otoritelerden biri kabul edilen Ali Gürses, ledün ilminin uzun yıllardır insanların hayatını değiştirdiğini ve bu faydayı sağlamaya devam edeceğini belirtiyor.

Vefk Yapımında İlm–i Ledün’den Yaralanılıyor

Gayb alemleri ile ilgili en bilinen çalışmalardan olan vefk, ledün de dahil olmak üzere pek çok ilimle gerçekleştiriliyor. Vefk çalışmaları, kişiye özel olarak hazırlanırken, bu işlem yapılırken kullanılacak olan ilimler de yine aynı şekilde değişebiliyor.

Medyum Ali Gürses, bir vefk işlemi yapılmadan önce mutlaka enerjilerin incelenmesi, çalışma yapılacak olan kişinin enerjisi ile uyumlu bir işlem yapılması gerektiğini söylüyor. Bu inceleme ardından, vefkte kullanılacak malzemeler, hangi ilimlerden yararlanılacağı belirleniyor. Medyum Ali Hoca, bu aşama gerçekleştirilmeden yapılan vefklerin etkisinin kısıtlı kalacağını vurguluyor.

Buna ek olarak, hazırlanacak olan vefk türüne göre de hangi ilimlerin kullanılacağı değişebiliyor. Örneğin, aşk amaçlı yapılan bir vefk çalışması ile kişinin şansını, kısmetini açmak için yapılacak çalışmanın oldukça farklı yöntemlerle gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Ledün İlmi Maneviyatı Tanımak İçin Çok Önemli

Gayb alemleri ile ilgili yapılan çalışmalarda, tüm ilimlerin büyük önemi olsa da ledün ilminin bu konuda çok daha özel bir konumda olduğu belirtiliyor. Medyum hocalar, bu ilim sayesinde duaların ve surelerin gücünü tanıyabiliyor. Böylece, başta vefk olmak üzere, pek çok çalışmanın daha verimli olması sağlanıyor.

Medyum Ali Gürses, ledün ilminin gaybın sırlarını aydınlatan bir anahtar olduğunu belirtiyor. Bu ilmi bilen kişilerin, enerjileri çok daha yakından tanıyabildiğini söyleyen Medyum Ali Hoca, maneviyatın enerjisini bilmenin, yapılan işlemlerin başarısını doğrudan etkilediğini ifade ediyor.

Havas ve İlm–i Ledün konularında üstat kabul edilen Medyum Ali Gürses, ilim bilgisi ile bugün dünyanın her yerinden insanların manevi sorunlarına çözüm vesilesi oluyor. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinden gelen bir taleple karşı karşıya olan Medyum Ali Hoca, insanlığa hediye olarak verilen öte alemlerden herkesin yararlanması adına, elinden geldiği her şekilde insanlara yardım vesilesi olacağını belirtiyor. Bu işi bir gönül işi olarak yaptığını belirten Medyum Ali Hoca, gaybın kişilerin tüm yaşantısını baştan aşağı değiştirebilecek kadar tesirli olduğunu söylüyor.

Kaynak:Hatice Kavşut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler