4 evladı boğularak ölen anneden yürek burkan son sarılma

4 evladı boğularak ölen anneden yürek burkan son sarılma

Hatay'da gölette boğularak hayatını kaybeden yabancı uyruklu baba ve 4 çocuğunun cenazeleri aile tarafından teslim alındı.

Hatay'da gölette boğularak hayatını kaybeden yabancı uyruklu baba ve 4 çocuğunun cenazeleri aile tarafından teslim alındı. 4 evladını kaybeden annenin evladının cansız bedenine sarıldığı anlar ise yürekleri dağladı.

Kumlu ilçesi Çatalhüyük Mahallesi'nde bulunan DSİ göletinde boğulan baba ve 4 evladının cansız bedenleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su Altı ve Su Üstü Arama Kurtarma ve Emniyet Su Altı Grup Amirliği ekipleri tarafından çıkarılmıştı. Hastanede kimlikleri tespit edilen yabancı uyruklu kişilerin baba Ahmet Hacabdo (46) ile çocukları Muhammet, İbrahim, Abdo ve Hamit Elmeri olduğu öğrenildi. Yaşları 6, 8, 18 ve 21 olan çocuklar ve babanın cansız bedeni aile tarafından teslim alındı. Cenazeleri teslim alan anne Rukeyye el Zobi'nin evladının cansız bedenine son sarılışı yürekleri dağladı. Cenazelerden 4'ünün Suriye'de, çocuklardan birinin cenazesinin Reyhanlı'da defnedileceği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler