15 Temmuz Gazisini Ziyaret Ettiler

15 Temmuz Gazisini Ziyaret Ettiler

Kars Valisi Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın ve Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger, 15 Temmuz gazisi Fazıl Boztaş'ı ve ailesini ziyaret etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Çalkın, Vali Polat ve Belediye Başkanı Senger hain darbe girişiminde Ankara’da gazi düşen Fazıl Boztaş’ı Kars’taki evinde ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, 15 Temmuz hain darbe girişimi üzerine konuşulup, şehit ve gazi olan kahramanlar anıldı. 15 Temmuz Gazisi Fazıl Boztaş'ı ziyaret eden heyet, Gazi Kars’ımız için gösterdikleri fedakarlıklar dolayısıyla kendilerine teşekkür ederek, tüm şehitlerimizin ruhu için Fatihalar okudu. Gazinin ailesi tarafından misafirlerine yapılan ikramın ardından gaziye takdim edilen Türk Bayrağı ile ziyaret son buldu.

Kaynak:Bülent Ertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler